Bedrijfsgeschenken op maat

Zelfs onze standaard boxen zijn maatwerk. Want wij personaliseren ze altijd met jouw logo en persoonlijke boodschap! De opmaak in jullie huisstijl zit inbegrepen in onze service.

Had je een ander budget of een bepaald thema in gedachten? Dan werken wij ook helemaal op maat! Wij gooien met plezier onze creatieve breinen in de strijd om voor jouw team of bedrijf de meest originele box samen te stellen binnen je budget of thema.

(bijna) Alles is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. : -)

Personaliseren doen we standaard…

Drukwerk in stijl

JOUW LOGO EN HUISSTIJL

Al onze geschenkboxen worden afgewerkt met jouw logo en een sticker in het thema dat past bij de tijd van het jaar. Fleurig en kleurrijk in de zomer, warm en cosy in de winter.

Wil je liever je hele huisstijl doortrekken in het geschenk, dat kan natuurlijk ook! Wij doen met plezier de opmaak voor jou. Dat zit bij ons altijd bij in onze service! We doen het drukwerk in-house, dus de stickers en kaartjes zijn volledig aanpasbaar.
Of je kan ervoor kiezen om de opmaak door je eigen marketing dienst te laten uitwerken. Dan bezorgen wij met plezier de specificaties voor het aanleveren van de layout.

KAARTJE MET JOUW PERSOONLIJKE BOODSCHAP

In elke box voorzien we ook een kaartje in hetzelfde thema waarmee je een persoonlijke boodschap kan meesturen met het pakket.

HOE WERKT HET?

 1. Je laadt jouw logo op in je account.
 2. Je geeft ook je persoonlijke boodschap mee bij de bestelling.
 3. Wij doen de opmaak voor jou!
  (Tenzij je het liever zelf doet natuurlijk, dan laat je het ons maar even weten op hello@bettyandalbert.com)

Open-dan-pas sticker

De exacte doorlooptijden van onze verzenddienst kunnen we niet voor elke medewerker garanderen.
Mag je pakket pas op een bepaalde datum geopend worden?
Dan kleven wij er een toffe “Top secret delivery: do no open before”-sticker op de verzenddozen.

Hoe werkt het?

 1. Geef je gewenste bezorg moment aan in je bestelling
 2. Wij plakken een “Top secret delivery”-date op de doos
 3. De ontvanger moet wachten wanneer de datum voorbij is, anders ontploft het pakket. Haha, grapje. Nee, ontploft uiteraard niet.

Verzendingen wereldwijd

Moeten de geschenk op kantoor geleverd worden? Of laat je ze liever bij de mensen thuis voor de deur afleveren? Dat kan allemaal!

Voor de leveringen bij de mensen thuis werken we met Bpost. Zij leveren de pakketjes 1 dag na de ophaling hier bij de mensen thuis af.

Leveringen op kantoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid geschenken. Kleine hoeveelheden komen per post, grote hoeveelheden komen met ons eigen transport of met een transportfirma.

Bij je bestelling kan je een template downloaden voor het aanleveren van de adressen. Bij het afrekenen kan je deze dan weer uploaden en wij gaan ermee aan de slag.

Zitten je medewerkers of leveranciers buiten België? Ook dat is no problemo voor Betty & Albert. Vraag dan beste even een offerte aan om de exacte verzendkosten per land te weten te komen.

Wij hebben ervaring met het versturen van bedrijfsgeschenken over de hele wereld. Alsook de nodige kennis van juiste documenten en aangiftes.

Hoe werkt het?

 1. Bezorg ons een excel-lijst van de adressen die je kan downloaden bij elk product
 2. Selecteer je geschenkpakket of maatwerk, budget per persoon.
 3. We bezorgen je een offerte op maat met een uitsplitsing van de verzendkosten per land.

En we werken ook projecten helemaal op maat uit!

Samenstelling op maat

OP MAAT VAN JOUW BUDGET

Ben je fan van onze concepten, maar had je net een ander budget geraamd? Geen enkel probleem. Vraag dan maar meteen een offerte aan. In de offerte module kan je aangeven welke producten je interesse gewekt hebben of in welke stijl je het aangepast concept wil laten uitwerken. Of het nu net een heel klein of een heel groot bedrag is. Wij maken telkens een zo mooi mogelijk gevulde geschenkbox binnen jouw budget!

THEMA PAKKETTEN

Organiseer je een teambuilding binnen een bepaald thema en wil je het geschenk hierbij laten aansluiten?
Of wil je graag een pakket helemaal in Kerststijl?
Of wil je een pakket laten samenstellen met producten in de kleuren van jouw huisstijl?

Dit zijn de projecten waar wij van smullen!

Vul onze offerte aanvraag in en wij contacten jou! Of bel ons gewoon even op, dan kunnen we alvast samen brainstormen.

GEPERSONALISEERDE GADGETS

Wil je in jouw thema box liefst ook nog een gepersonaliseerde gadget, een geschenkbon of zelfs een kraslot voorzien?

Ook dat regelen wij met plezier voor jou! Wij gaan voor jou op zoek naar een gepaste extra, doen met plezier het ontwerp zodat het mooi aansluit bij de stijl van de box en plaatsen dan (na jouw goedkeuring uiteraard) de bestelling. Levering wordt gewoon hier gedaan, en wij zorgen ervoor dat alles bij in het geschenkpakket verpakt wordt.

Of heb je zelf al gadgets aangekocht en wil je deze graag bij in de geschenken laten verwerken? Ook dat kan natuurlijk. Laat ze hier afleveren en wij verpakken ze mee in jouw geschenk.

Geen zorgen en lekker makkelijk, toch?!

VISUELE VOORSTELLING

Van elk voorstel op maat, trekken we op voorhand foto’s en maken we digitale mockups. Zo heb je een goed beeld van hoe het eindresultaat er zal uitzien.

Zeg het met koekjes

Heerlijke bedrukte koekjes met jouw logo, slagzin of een toffe quote.

Hoe werkt het?

 1. Wij maken voor jou een origineel / grappig / inspirerend / wat je maar wil… ontwerp.
 2. Jij bestelt een minimum van 1000 koekjes.
 3. Een instant glimlach verschijnt op het gezicht van jouw klanten

OPTIE 1
Bedrukte koekjes verpakt in transparante folie.

Minimum afname: 1.000 stuks
Houdbaarheid: 6 maanden

OPTIE 2
Onze Betty Spritz hartjeskoekjes
in een bedrukte folie.

Min. afname: 25.000 stuks
Houdbaarheid: 12 maanden

Onze Klanten

Inspiratie gezocht? Duik hier even in enkele van onze projecten…

PERSOONLIJKE AANPAK & MAATWERK

Al onze geschenkboxen worden standaard afgewerkt met jullie logo en kaartje met persoonlijke boodschap.  Wil je graag iets speciaals of een bedrukt item toevoegen in jullie boxen? Wij vinden het super leuk om onze creatieve breinen in de strijd te gooien om origele maatwerk-projecten uit te werken. We verwerken dus met pleizer jullie special requests in jullie geschenkdoos! No problem at all!

LOKALE PRODUCTEN VAN BELGISCHE BODEM

Verras je collega’s, klanten of leveranciers met een box vol Belgisch lekkers. Wedden dat ze verrast zijn door al deze top producten van kleinere Belgische food & drinks producenten en startups? Want onbekend is niet onbemind. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Belgische lekkernijen. Ons assortiment wisselt dus constant afhankelijk van onze ontdekkingen.

THINK GLOBAL, ACT LOCAL

Al onze producten zijn Belgisch en leggen dus weinig kilometers af. Ook voor onze verpakkingen proberen wij dit zo veel mogelijk waar te maken. Onze gebruikte materialen zijn bijna allemaal 100% recycleerbaar. Zo houden wij de impact op onze planeet zo laag mogelijk. Per verkochte box schenken wij een bedrag aan het Great Apes programma van WWF om zo het leefgebied van de gorilla’s in het regenwoud te helpen beschermen.

SOCIAAL & DUURZAAM

Voor de samenstelling van onze geschenkboxen werken wij inhouse met lokale jobstudenten en flexi-jobbers. Voor seriewerk werken we samen met de hulpgevangenis in Leuven. En elke vrijdag krijgen we hulp van mensen met een beperking van de leefgroep van Rozemarijn vzw. Altijd een warm weerzien als ze arriveren!