BEL OF MAIL ONS

SWEET LITTLE BELGIUM BV
HELLO@BETTYANDALBERT.COM

HANNE: +32 (0) 494 41 99 08
EMILIE: +32 (0) 497 38 53 24

Adres: Kruineikestraat 131, 3150 Tildonk (Haacht)

BTW-nummer: BE0676 788 893
Ondernemingsnummer: 0676.788.893

Rekeningnummer: BE90 6451 0843 6032
BIC: JVBABE22 (Bank J. van Breda & C°)

RPR: Leuven

Naam(Required)
Nieuwsbrief

PERSOONLIJKE AANPAK & MAATWERK

Al onze geschenkboxen worden standaard afgewerkt met jullie logo en kaartje met persoonlijke boodschap.  Wil je graag iets speciaals of een bedrukt item toevoegen in jullie boxen? Wij vinden het super leuk om onze creatieve breinen in de strijd te gooien om origele maatwerk-projecten uit te werken. We verwerken dus met pleizer jullie special requests in jullie geschenkdoos! No problem at all!

LOKALE PRODUCTEN VAN BELGISCHE BODEM

Verras je collega’s, klanten of leveranciers met een box vol Belgisch lekkers. Wedden dat ze verrast zijn door al deze top producten van kleinere Belgische food & drinks producenten en startups? Want onbekend is niet onbemind. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe Belgische lekkernijen. Ons assortiment wisselt dus constant afhankelijk van onze ontdekkingen.

THINK GLOBAL, ACT LOCAL

Al onze producten zijn Belgisch en leggen dus weinig kilometers af. Ook voor onze verpakkingen proberen wij dit zo veel mogelijk waar te maken. Onze gebruikte materialen zijn bijna allemaal 100% recycleerbaar. Zo houden wij de impact op onze planeet zo laag mogelijk. Per verkochte box schenken wij een bedrag aan het Great Apes programma van WWF om zo het leefgebied van de gorilla’s in het regenwoud te helpen beschermen.

SOCIAAL & DUURZAAM

Voor de samenstelling van onze geschenkboxen werken wij inhouse met lokale jobstudenten en flexi-jobbers. Voor seriewerk werken we samen met de hulpgevangenis in Leuven. En elke vrijdag krijgen we hulp van mensen met een beperking van de leefgroep van Rozemarijn vzw. Altijd een warm weerzien als ze arriveren!